Over ons

Over ons

Tiemessen Parts is opgericht in 2012 als een handelsonderneming met een breed assortiment aan technische onderdelen en materialen. Na een aantal jaren bleek dat één webshop met een groot assortiment aan onderdelen niet overzichtelijk was.

Daarom hebben wij de keus gemaakt om een gespecialiseerde webshop te gaan bouwen voor onze core business aanhangwagenonderdelen, zo is 247Aanhangwagen ontstaan. Ons streven is dat u eenvoudig de juiste onderdelen voor uw aanhangwagen kunt vinden en bestellen in onze webshop. Dit gaat heel gemakkelijk door te filteren op het merk en type oploopinrichting / as waarvoor u het onderdeel nodig heeft. Onze site is beveiligd middels een zogenaamd SSL-certificaat, hierdoor bent u er zeker van dat u via onze site veilig kunt betalen en uw gegevens niet in de handen van derden vallen.

Wij vinden het belangrijk dat u veilig en snel weer op weg kunt met uw aanhangwagen, daarom leveren wij uitsluitend originele onderdelen en kwalitatief goede accessoires, snel en tegen scherpe prijzen.

Onze naam zegt het al, u kunt 24 uur per dag 7 dagen in de week via onze webshop bestellen. Daarnaast zijn wij ook 7 dagen in de week bereikbaar per e-mail en telefoon, niet 24 uur per dag maar wel ook in de avonduren.

Volg ons via...

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en aanbiedingen? Volg ons dan via de onderstaande kanalen.

Ook s'avonds en in het weekend bereikbaar
14 dagen bedenktijd
Snel geleverd, scherp geprijsd
Originele onderdelen eenvoudig gevonden